Loc de desfasurare

    Conferinta Tinerilor se desfasoara in campusul Universitatii Crestine „Dimitrie Cantemir” din Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 176, sector4.

    Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” pune la dispozitia participantilor spatiile sale, cu deosebire Sala de Conferinte „Iorgu Iordan” ( sala nr. 130) si Sala de Tribunal (sala nr. 70) toate fiind dotate cu mijloacele tehnice necesare prezentarii studiilor propuse.

    Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” contribuie la formarea stiintifica, profesionala si civica a tinerilor si la integrarea lor in viata economico-sociala, la educatia permanenta a absolventilor din invatamantul superior (www.ucdc.ro). Prin activitatea sa, Universitatea a contribuit si contribuie semnificativ la realizarea compatibilizarii intre procesul educational din Romania si cel din universitatile de prestigiu europene si din intreaga lume.

    In anul 2015, Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir" a fost evaluata institutional obtinand calificativul „Grad de Incredere Ridicat”. Acesta este cel mai inalt calificativ care se acorda universitatilor din Romania si este rezultatul evaluarii institutionale de catre Agentia Romana pentru Asigurarea Calitatii in Invatamantul Superior- ARACIS.
   

Adresa: Splaiul Unirii nr. 176, sector 4, Bucuresti

Telefon:

(021)330.79.00
(021)330.79.11
(021)330.79.14

Mijloace de transport:
- metrou - Statia "Timpuri Noi"
- autobuze ( 323, 133) - Statia "Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir"
- tramvai (19) - Statia "Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir"


Mareste harta

Avizier virtual

 

Vezi programul conferintei aici

Termene vezi aici

Copyright © 2013 Toate drepturile rezervate UCDC